3 Temmuz 2014 Perşembe

Küçük Şefler Mutfakta...

Anne ve çocuklar birlikte mutfakta vakit geçirmeye bayılıyor. Eğlenceli anılar biriktiyor... Bizler de bu keyiflerinize tat katmak için küçük şeflerimize ve annelerine isme özel mutfak önlükleri tasarladık.

Şimdiden keyifli vakitler dileriz :)

Anne-Kız Mutfakta




Anne - kız mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için orjinal bir hediye. Pembe renkli, leke tutmayan kumaşa sahip anne ve kız takım mutfak önlükleri üzerine istediğiniz ismi veya sözcüğü yazdırabilirsiniz.



Anne-Oğul Mutfakta


Anne ve oğul mutfakta vakit geçirmeyi sevenler için özel tasarlanmış önlükler... Turkuaz renkli, leke tutmayan kumaştan hazırlanmış anne ve oğul takım mutfak önlükleri üzerine istediğiniz bir isim veya sözü  yazdırabilirsiniz.

Aşçı Şapkası


Çocuklara mutfağı sevdirmenin keyifli bir yolu aşçı şapkaları... Mutfakta vakit geçirmeyi seven çocuklar içinse sürpriz bir hediye. Şapkanın üzerine çocuğun ismini yazdırarak, sadece ona özel hale getirebilirsiniz. Küçük şefler bu şapkayı kullandıkça sizi hatırlayacaklar.

Mutfak Önlüğü

Minik şefler mutfakta! Kız ve erkek için farklı tasarım ve renklerde olan önlüklerin üzerine çocukların ismini yazdırarak tamamen onlara özel hale getirebilirsiniz. Her yaş ve bedene uygun seçenekleri bulunan mutfak önlüklerine çocuklar bayılıyor.



 Küçük Aşçı Seti

Küçük şefleri üzerinde isimlerinin olduğu bu mutfak önlüğü ve aşçı şapkasından oluşan sete bayılarak mutfağa koşuyor. Bu setle çocuklar için annelerine mutfakta yardım etmek keyifli bir hale geliyor. Farklı renk ve desenlerdeki önlükler üzerine çocuğun ismini yazdırabilirsiniz.


 


Ürünlerimiz kir tutmayan kumaştan, özenle ve isme özel üretilmektedir. Her yaşta çocuk için uygun bedeni mevcuttur. Hepsi ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz :)

http://www.kidomino.com/cocuk/mutfak-onlugu-ve-aksesuarlari

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder